Лікарі в Туреччині борються за життя Олега

Лікарі в Туреччині борються за життя Олега

Лікарі в Туреччині борються за життя Олега

У юнака діагностували рак крові.

Взимку минулого року Лисьонкову Олегу поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз, родина одразу вирішила везти юнака на лікування до Туреччини, де почався прийом хіміотерапії.

«Все почалось з запалення лімфовузлів та температури, звернулись до клінік у Харкові, зробили аналіз крові, лікар сказала, що завищені лейкоцити та низка інших показників», - розповідають друзі юнака.

Олег пройшов 1 курс хіміотерапії тривалістю 25 днів, для того, щоб вийти в ремісію, а потім почався етап закріплення лікування, все здавалося йшло за планом, але у Олега різко погіршилося самопочуття і за результатами обстеження трапився рецидив.

"В жовтні місяці 2019 р. у Олега стався рецидив і шанс на життя- це трансплантація кісткового мозку від донора, яку в Україні нажаль не проводять. Тому згідно діючого законодавства цю операцію  МОЗ повністю оплачує (126200$), але через безлад і бюрократію ми вже 4-й місяць чекаємо виплати і точної дати коли вона буде не знаємо. Тому змушені підтримувати організм хіміотерапією, дві вже пройшли і так як коштів на операцію не має змушені починати третю. Зараз борг в клініці за попередні процедури 1500$ ми повинні спочатку погасити його, а потім отримувати хіміотерапію, яка коштує 21000$. Дуже прошу підтримати нас і допомогти, за рік лікування витрачені велечезні кошти під (200000$)", - розповідають рідні Олега і просять допомогти зібрати кошти. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 9615 9636

Лисьонков Олександр

https://www.instagram.com/katkaovdiyenko/

Повʼязані теми:

Наступна публікація