Львів'янка Мирослава Ковалик потребує негайної допомоги

Львів'янка Мирослава Ковалик потребує негайної допомоги

Кожні три тижні потрібне лікування за 55 тисяч гривень.

На долю Мирослава Ковалик випало чимало випробувань, які зараз жінка не може здолати без підтримки добрих людей.

Мирослава - мама хлопчика з аутизмом і тож присвятила себе його реабілітації, інколи часу не залишалась, щоб стежити за своїм здоров'ям. Та в сім'ю майже 2 роки тому прийшла нова біда, у чоловіка Мирослави виявили рак, який лише за місяць забрав його життя. А ще за три місяці нове потрясіння - у самої жінки діагностують рак грудей з метастазами в головний мозок і кістки черепа.

«І вже півтора року з допомогою Господа Бога, рідних, близьких, друзів і просто всіх небайдужих людей, Мирослава бореться з цією страшною недугою. За цей час Мирослава пройшла 6 хіміотерапії, променеву терапію на голову і кістки черепа в Києві. Потім пройшла 8 дороговартісних таргентних терапій в клініці в Києві. Тепер проходить лікування кожних три тижні іншим таргентним препаратом», - розповідає сестра Миросі.

Зараз життя жінки повністю залежить від своєчасного лікування, а це означає, що кожні три тижні потрібно не менше 55 тис гривень. «Мирослава прийняла 6 таких терапій. Всі можливі фінанси вже вичерпано, а ліки потрібно вводити, ще кожні три тижні, бо результати останнього обстеження показали, що вони діють. Тому змушена звернутись в такий тяжкий для нас усіх час про допомогу, щоб дати шанс поборотися за життя. Буду щиро, щиро вдячна усім за молитву, моральну і фінансову допомогу в лікуванні Мирослави», - каже сестра жінки.

Реквізити картки ПриватБанку:

4149 4991 1905 6651

Ковалик Мирослава

Наступна публікація