Максим потребує підтримки небайдужих

Максим потребує підтримки небайдужих

Максим потребує підтримки небайдужих

Хлопчик вчиться самостійно ходити

Діагноз ДЦП не дає можливості 11-річному Максимку з Луганщини почати самостійно ходити. Проте лікарі дають йому хороші шанси навчитися, за умови постійної і тривалої реабілітації.

«Дуже довгий час ми проходимо реабілітації, але тільки в тих центрах і санаторіях, де безкоштовно, бо можливості платити дороге лікування немає можливості. У минулому році нам вперше дали путівку до клініки в Трускавці. І вже за 2 тижні після початку курсу Максим почав трошки вчиться ходити за одну руку!!! Коли ми виїхали з Луганська він був в колясці, потроху ми стали вчитися ходити на ходунках, так як вивести всі своїм реабілітаційні приналежності з Луганська не було можливості. Максим сам зробив вибір вчитися ходити, так як коляску ми з собою забрати тоді не могли», - розповідає мама хлопчика.

Після успіхів, які дитина отримала під час реабілітації рідні Максима мріють знову туди потрапити, проте грошей не вистачає, до того ж у мами хлопчика виявили вади в хребті, які також потребують лікування.

«В цьому році у мене виявили серйозні захворювання, у мене дуже серйозні проблеми з хребтом, але мені доводиться досі піднімати Максима. Мені хочеться, поки я ще в силах, поставити його на ноги», - каже мама Максима.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4378 5425 3752

Шевченко Любов Петрівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація