Маленька харків’янка Ксенія потребує вашої допомоги

Маленька харків’янка Ксенія потребує вашої допомоги

Маленька харків’янка Ксенія потребує вашої допомоги

Дівчинка вже перенесла чимало операцій, але потребує ще кількох

Мамі Ксенії, коли вона була ще лише вагітною, лікарі повідомили, що дівчинка матиме ваду розвитку - ущелина верхньої губи, ущелина твердого та м'якого піднебіння, колобома верхнього і нижнього повіка справа. Коли дитина народилася діагнозів додалося через ураження ЦНС.

Дитині за два роки провели кілька операцій. І батьки вже готувались до останніх оперативних втручань, але дізнались, що у крихітки проблеми зі слухом.

«За підсумками комп'ютерного обстеження слуху був поставлений діагноз - двостороння сенсоневральна глухота. А це означає, що Ксенії необхідно провести операцію з установки імплантату вартістю майже 30000 євро, щоб вона могла все чути.  Всі попередні операції були зроблені за наші особисті кошти. Тож зараз зібрати таку суму для нашої сім'ї нереально», - розповідає мама дитини.

Питання слуху для Ксенії якнайшвидше полягає ще й в тому, що дитина проходить реабілітації через ураження ЦНС. І чим раніше вона почне добре чути, тим раніше зможе повноцінно сприймати реабілітацію і віддтак розвиватись. До того ж дівчинка зможе заговорити.

Родина благає про допомогу небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанку 5168 7573 7668 6822 Когтіна Ольга Анатоліївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація