Маленький Лев потребує допомоги небайдужих

Маленький Лев потребує допомоги небайдужих

Дитині потрібна постійна реабілітація

Через складні пологи малюк після появи на світ не дихав, була зупинка серця. Відтак, діагноз дитини - гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС (перивентрикулярна лейкомаляція), епілептичний синдром, ДЦП (спастичний тетрапарез із явищами дистонії), гіперкінези, груба затримка темпів моторного та психомовного розвитку.

"З 5 місяців з дитиною займаються реабілітологи, регулярне відвідування остеопата (до 5 місяців були судоми). Ходимо в басейн, займаємося ЛФК, меридіан-точковим масажем, пройшли курс Томатіс-терапії. Заняття практично щодня. Регулярний прийом протиепілептичних і ноотропних препаратів", - розповідає тато малюка.

У свої майже півтора року Лев короткочасно утримує голову, не перевертається, не сидить, не плазує. Через спастику в руках дитина не може брати іграшки, слабка спина і шия не дають перевернутися, сісти і поповзти.

"Є клініки і методи, які дають хороші результати, але для нашої сім'ї ці суми непідйомні. Самостійно ми вже не в силах потягнути такі витрати, і, на превеликий жаль, за один раз дитину не поставлять на ноги, на реабілітацію в клініки потрібно їздити раз на 2 місяці, а в проміжках регулярно займатися з реабілітологом у себе в місті. Я вірю і сподіваюся, що моя дитина стане на ноги. В такому маленькому віці у нас є шанси мінімізувати наслідки і вийти на гідний рівень. Я сподіваюся, що є люди, яким небайдужа доля маленької дитини, чиє повноцінне життя, на жаль, залежить від грошового еквівалента", - каже тато хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: (одержувач Вохміна Юлія Сергіївна)

5168 7572 8274 5183

https://vk.com/leva_need_help

Повʼязані теми:

Наступна публікація