Маленький Вова завдяки вам може отримати повноцінне життя

Маленький Вова завдяки вам може отримати повноцінне життя

Маленький Вова завдяки вам може отримати повноцінне життя

Сотні тисяч гривень потрібно зібрати за місяць.

Чайківський Володимир скоро святкуватиме свій третій день народження, та з півторарічного віку малюк хворіє і зараз потребує фінансової допомоги для лікування.

«Тоді ми потрапили у лікарню, де нам поставили діагноз: вірусний енцефаліт. Майже місяць ми перебували в реанімації у дуже тяжкому стані, потім нас перевели у неврологічне відділення у стані мозкової коми, і з того часу почалися судоми. Вони були різні: різної тривалості та інтенсивності. Лікування, що нам призначалося, давало короткочасний ефект, або зовсім не впливало на стан судом», - розповідає мама Вови .

Будь-які успіхи в лікуванні і реабілітації дитини кілька нападів зводили нанівець. Зараз лікарі наполегливо рекомендують встановити дитині VNS-стимулятор, який зменшить або взагалі зупинить напади.

«Ця операція є рідкісна, і на території Західної України її ще не проводили, та ми маємо шанс на те, щоб нас оперував канадський професор, який щорічно приїжджає у Львів з благодійною місією. Нам потрібно лише придбати апарат. Дитина мучиться щоденно, не було жодного дня, щоб ні разу не було судом. Вони постійно, і ти не знаєш, коли буде наступний. Самі ми не в змозі придбати цей апарат, просимо вашої допомоги», - благає мама Володимира. 

Вартість такого апарату - 704 тисячі гривень, і зібрати ці кошти потрібно за місяць, до приїзду лікаря в Україну.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168755609045196
Чайківська Надія Петрівна


https://www.facebook.com/profile.php?id=100015243480632

Повʼязані теми:

Наступна публікація