"Мамо, я помру?": 3-річному Романчику не можуть встановити точний діагноз, щоб вилікувати

"Мамо, я помру?": 3-річному Романчику не можуть встановити точний діагноз, щоб вилікувати

Хлопчик хвилюється, бо бачить багато крові в своєму горщику

Ромчику у березні було 2.8 рочку, коли малюк потрапив до лікарні через раптову кровотечу з кишківника. Його госпіталізували у столичну лікарню більш ніж на місяць.  За цей час дитина перенесла 9 наркозів і операцію, тоді стан стабілізували.

«Зараз ми знову в лікарні, знову дитина кровить, здаємо багато аналізів. Причину кровотечі точно знайти не можуть, тому ще направляють для проведення  ангіографії в НПМЦ дитячої кардіології  і кардіохірургії МОЗ України. У малюка підозрюють хворобу Крона», - розповідає мама хлопчика.

Родині з Київщині, де працює лише тато, важко зібрати кошти на витрати з дослідження і лікування хвороби сина. До того ж родина багатодітна і Романчик наймолодший.

«Це дуже  страшно бачити, як дитина ходить на горщик по 0,5 кров'ю, і в свої три роки питає: "Мамуню, я помру?". Гроші потрібні на подальші обстеження і на ліки, і на можливу операцію по видаленню частинки, яка кровить. Також лише на закупку ліків, щомісяця потрібно 12 тисяч гривень. Ми дуже просимо небайдужих людей допомогти моєму синові», - просить мама Романа.

Реквізтити для допомоги:

ПриватБанк 

5168 7453 0121 4786
Рогожа Руслан  Миколайович

Наступна публікація