Марко з’явився на світ із важкою патологією сечового міхура, яку треба виправляти хірургам

Марко з’явився на світ із важкою патологією сечового міхура, яку треба виправляти хірургам

Марко з’явився на світ із важкою патологією сечового міхура, яку треба виправляти хірургам

Батьки вирішили проводити операцію за кордоном, але от грошей дуже бракує.

На початку січня цього року у родині Микулич дочекались народження синочка, але радісну подію затьмарила патологія, з якою з’явився на світ малюк.

«Після тяжких кесаревих пологів побачити мені сина не судилося, бо його реанімобілем відправили в реанімацію «Охматдитів» з діагнозом екстрофія сечового міхура, еспадія, природженною вадою розвитку сечового міхура і сечовидільної системи», - розповідає мама хлопчика.

Тобто у дитини не було передньої стінки черева, яка б захищала сечовий міхур. «Зустрілись ми з синочком в лікарні, де від професора дізнались про складність операцій, яких треба робити аж дві», - розповідає мама Марка.

Родина вирішила, що хочуть проводити їх у відомого лікаря із Сербії, який спеціалізується саме на таких випадках. «Ми зв'язалися з ним і після консультацій, клініка виставила нам рахунок на операції. І дату першої операції на 18 травня, сума, яку потрібно на першу операцію 12 000 євро . І на другу ще 10 000 євро. Не враховуючи реабілітацію і подальше лікування. Така сума грошей для нашої родини є дуже великою», - каже мама хлопчика.

Родина доклала зусиль, щоб за два місяці життя сина зібрати кошти, але поки є лише 7 тисяч євро. «Я звертаюся до Вас і прошу щиросердечно небайдужих людей, благодійників і меценатів допомогти моєму синочку, моїй крихітці у лікуванні. Дякуємо кожному за будь-яку допомогу», - каже мама малюка

Реквізити для допомоги :
ПриватБанк :
4149 6090 0246 7555
4731 1856 2059 7119
Микулич Уляна Дмитрівна

Більше інформації і реквізитів https://www.facebook.com/groups/415310716206191/

Повʼязані теми:

Наступна публікація