Матвійку дуже потрібна ваша допомога

Матвійку дуже потрібна ваша допомога

Матвійку дуже потрібна ваша допомога

Малюк у важкому стані в лікарні

Влітку 2017 року Матвійко потрапив в реанімацію в тяжкому стані, із сильними епілептичними нападами та двобічною пневмонією. В реанімації Матвій перебував майже місяць в тяжкому стані, і оскільки у нього неврологічні порушення, на лікування малюк довгий час не відповідав.

"В рік ми зробили повторне МРТ, виявили субдуральні гематоми в головному мозку з обох боків, потрібна термінова операція. Ми місяць перебуваємо в лікарні із сильними епілептичними нападами, був гнійний бронхіт. Нашого синочка підготовлюють до операції, роблять бронхоскопії. Матвійко дуже мучиться головними болями", - розповідає мама хлопчика.

Матвій часто хворіє і всі його здобутки під час реабілітацій втрачаються, тож батьки просто не справляються фінансово з лікуванням дитини. Зараз дитині готові провести операцію на ніжках, яка дасть можливість стопам розвиватись правильно і в майбутньому буде надія на самостійно ходу. Але зібрати кошти у родини на потрібне хірургічне втручання самостійно не виходить, тож вони просять про допомогу у небайдужих. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7451 0175 5897 Зінчук Антон Миколайович

Повʼязані теми:

Наступна публікація