Мірончику потрібна дорога і тривала реабілітація

Мірончику потрібна дорога і тривала реабілітація

За наступний курс потрібно сплатити майже 20 тисяч гривень

Мірону 5 років і він може самостійно сидіти, ходить навшпиньки за руку, також може пройти, або пробігти навшпиньки самостійно між опорами. Діагноз хлопчика: ДЦП, спастична диплегія. Недорозвинення мовлення І рівня. Когнітивні розлади. Дизартрія. Таке захворювання стало наслідком передчасного народження і стрімких пологів.

«За прогнозами лікарів, не можна зупинятись, якщо дитина буде отримувати хоча б раз на два місяці повноцінну реабілітацію, а це ( 6 разів на рік) басейн, ЛФК(постійно),  масаж, заняття з логопедом, дефектологом, заняття з ерготерапії, іпотерапії та ін., дитина матиме шанс на повноцінне життя!!! Міроша любить займатися і старанно виконує поставлені завдання», - каже мама хлопчика.

Зараз дитину чекають на наступну реабілітацію, сума 10-денного лікування в центрі - 19200грн. До того ж, у жовтні хлопчику провели операцію, яка дала можливість поставити стопи в правильне положення, та у подальшому вчитися ходити і стояти, як усі здорові дітки ступаючи повністю на всю стопу. До операції такої можливості у у нього не було.

«Для мене це дуже велика сума і без допомоги небайдужих людей зібрати її неможливо», - каже мама Мірона і просить про фінансову допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4978 4896 7867 Бондарчук Викторія

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація