На складну операцію родині Максимка не вистачає коштів

На складну операцію родині Максимка не вистачає коштів

Дитину мають оперувати вже за місяць.

Максимов Максим народився з патологією сечової системи, тож перший рік життя малюк пролежав у Донецькій обласній лікарні на обстеженні.

«Хотіли оперувати в перший рік життя, але інший лікар-уролог нас відрадив. Говорив, мовляв, коли дитина піде ніжками, все само собою розсмокчеться. Але через 6 років, воно знову про себе нагадало підвищенням температури тіла до 41 градуса, блювотою, підвищенням лейкоцитів у крові, а так само дуже рідкісним і болісним сечовипусканням», - розповідає мама хлопчика.

Зараз діагноз хлопчика звучить як: обструктивний мегауретер справа, рефлюксувальний мегауретер зліва, хронічний пієлонефрит, 3 ступінь. Тож малюку показана операція, щоб виправити недоліки і подарувати дитині подальше звичайне життя.

«Операція - двобічна уретероцістонеостомія з обужуванням. Простіше кажучи, трубочки, якими сеча надходить від нирок до сечового міхура будуть оперувати. Бо на одній з них утворився вузлик, як на кульці. Якщо його не видалити, він лопне, і сеча розіллється організмом. Іншу ж трубочку будуть збільшувати.  Загалом операція  буде містити 5 операцій в одній. Її призначено на 8 лютого цього року», - розповідає мама хлопчика.

Операцію готова провести приватна клініка в Києві і виставила рахунок лише за свої послуги у 90 тисяч гривен. Для родини переселенців, які орендують житло, самостійно суму не зібрати. Допомога від знайомих і рідних покриває лише невелику частинку витрат. Тому мама Маскимка просить відгукнутись на її прохання.

«Проводитиме операцію кандидат медичних наук, дитячий уролог. Часу залишилося мало і час проти нас! Допоможіть Максимку на складну операцію і подальшу реабілітацію», - просить жінка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанку: 5168 7573 9017 3682

Отримувач − Максимова Олена Миколаївна, мама Максима

Повʼязані теми:

Наступна публікація