Надійка сподівається на підтримку добрих людей

Надійка сподівається на підтримку добрих людей

Дівчинка постраждала під час народження

Ваганова Надія, перша з близнюків, які народилися на початку 2015 року. Дівчатка з’явилися на світ передчасно, тож були слабкі, особливо Надійка.

«Оскільки дівчатка – однояйцеві близнюки, було пригнічення одного плоду внутрішньоутробно, тож одна дитина розвивалася добре, друга з затримкою як розвитку, так і в масі. Віра до року наздогнала здорових діток, Надя досі не може повноцінно розвиватися. У шестимісячному віці поставили діагноз симптоматична епілепсія, призначені протисудомні препарати, в 9 місяців – ДЦП спастичний тетропарез», – розповідає мама дівчаток.

Всі ці роки батьки намагаються дати дитині потрібну реабілітацію і лікування. І є помітні зрушення – зараз  Надійка сидить і стоїть з підтримкою, повзає по пластунськи, говорить кілька складів, цікавиться іграшками.

«Почувши дуже багато хороших відгуків про центр інтенсивної терапії у Варшаві, зв'язалися з ними, обговорили стан дитини, вони можуть взяти Надю на наступний курс реабілітації. Ціна курсу 7 725 польських злотих – це приблизно 1 850 євро, з них 200 євро ми вже оплатили, як аванс і підтвердження, а решту суми потрібно зібрати», – каже мама дитини і благає небайдужих людей долучитися до збору.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7573 4947 2714

Ваганова Юлія

Повʼязані теми:

Наступна публікація