Настя дізналась про свою онкологію і просить про допомогу

Настя дізналась про свою онкологію і просить про допомогу

Дівчині потрібне негайне лікування

Козолій Анастасія з 2006 року знала, що має захворювання щитовидної залози - аутоімунний тиреодитний зоб 2 ступені. Всі ці роки вона знаходилась під наглядом лікарів. Та місяць тому при черговому обстеженні лікарі знайшли пухлини в щитоподібній залозі.

«Поставили  діагноз - папілярний  рак щитоподібної залози 1 ст., 2 кл.гр. Лікарі говорили, що для зупинки хвороби потрібна операція, видалення уражених хворобою органів. Почувши такий діагноз я мала надію, що метастази не пішли далі по органах, та рак розповсюдився в усі ближні органи шиї», - каже дівчинка.

Після операції дівчині потрібне опромінення і подальші курси реабілітації. До того ж тепер 20-річна Настя залишилась без щитовидної залози, тож потрібні постійні гормони.

«Я сама собі фінансово допомогти не можу, не маю можливості працювати. Мама та тато працюють на мінімальній  заробітній  платі. Всі фінанси, які були, пішли на операцію та після операційний період. Сума потрібна на лікування - 150.000 грн. Моїй родині за короткий термін не знайти таких коштів. Я б хотіла попросити допомоги всіх небайдужих людей. Це моя остання надія», - каже дівчина.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк. Номер картки - 5168 7427 1326 9870. Козолій Анастасія Вікторівна.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація