Наталя благає про допомогу у зборі коштів на операцію на серці

Наталя благає про допомогу у зборі коштів на операцію на серці

Дівчина сирота, тож може звернутися про допомогу лише до чужих людей.

Історія хвороби Наталі почалась у 1999 році, коли Наталя раптово потрапила в лікарню із діагнозом «сепсис» (зараження крові). Пролежавши рік в реанімації із них півроку в комі, дівчина вижила хоча лікарі відводили їй місяць життя. Виписали з діагнозом: «Недостатність трискупедального клапана 4 стадії», після перенесеного бактеріального ендокардиту.

Довгий час хвороба не давала про себе знати, Наталка спостерігалась у лікарів, в 2015 році їй дали третю групу інвалідності. В 2017 почалась задишка, сильні болі в серці, підвищувалась температура, постійна втомлюваність, опухали ноги. В 2018 році хвороба почала стрімко прогресувати, з`явилась рідина в порожнині серця, сепсисна інфекція.

Наталку направили на до обстеження в інститут серця, де їй рекомендували операцію по заміні клапану. Операція дорога, адже лише біо-клапан коштує 2500 доларів і операція з послідуючим лікуванням ще потребує 100 000 гривень.

«Для Наталки ця сума захмарна, стан стрімко погіршується. Лікарі кажуть, що потрібна термінова операція щоб не згаяти час. Зараз Наталка бореться за своє життя і благає Бога і людей помогти їй, для неї важлива кожна гривня, молитва кожного з Вас», - просять друзі дівчини

 Реквізити для допомоги:

Номер карти Приват Банку: 5168 7573 5250 0518

МЯКОТА НАТАЛІЯ ПЕТРІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація