Негайної допомоги у лікуванні вкрай рідкісного захворювання потребує Анна

Негайної допомоги у лікуванні вкрай рідкісного захворювання потребує Анна

Лише одна клініка зголосилась лікувати дитину.

Пароксизмальна нічна гемоглобінурія – за такою назвою криється вкрай складний діагноз захворювання крові. Супроводжується він внутрішньосудинним руйнуванням дефектних еритроцитів. Саме таку хворобу наприкінці цієї зими виявили у 9-річної Ані Батрак.

Зараз стан дівчинки лікарі оцінюють як стабільно важкий, постійно йде процес руйнування клітин крові, який в Україні просто не знають як зупинити, адже хвороба дуже рідкісна і малодосліджена. Дитину поки лікують лише симптоматично. Тож родина терміново почала шукати клініки, які готові будуть вилікувати і зголосилася лише італійські медики.

Дитині пропонують лікування через пересадку стовбурових клітин від нерідного донора або гаплоідентичного донора. Попередній рахунок з клініки 120 тисяч євро.

Добрый вечер,друзья!Анечка сегодня дома,наслаждается садом и общением с друзьями!А вчера в Ирпене поздно вечером...

Опубліковано Допоможіть одужати маленькій Анні Батрак 21 травня 2018 р.

«Ось ця сума йде на пошук донора, на екіпірування, на саму трансплантацію і на якийсь період реабілітації, тому що, коли показники поліпшуються після трансплантації, пацієнтів виписують на амбулаторну квартиру і квартиру ми оплачуємо самі. Взагалі всі говорять, що розраховувати нам треба на рік проживання там, може бути за цей рік дозволять приїхати в Україну, але це ніхто не скаже, тому що у всіх це індивідуально. Написаний алгоритм для батьків, що нам з собою на час лікування потрібно мати 10 тисяч євро для проживання, це щоб оплатити житло, їжу, коли ми не перебуваємо в клініці», - розповідає мама дівчинки.

Родина Анні розуміє, що такої суми їм самостійно не зібрати і за багато років, тож вони просять допомоги у різних фондів і сподіваються на небайдужість людей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7573 2330 4370

Батрак Елена Юрьевна

https://www.facebook.com/DopomogaAnniBatrak/

Повʼязані теми:

Наступна публікація