Негайної допомоги потребує Полінка

Негайної допомоги потребує Полінка

Дитину лікують в Туреччині.

Полінка жила життям звичайної 5-річної дитини, але вмить хвороба змінила геть усе – танцювальні гуртки змінили стіни лікарняної палати.

«У Полінки діагностували нефробластому правої нирки третьої стадії. Дівчинка потребує термінової операції. Полінку почали лікувати у лікарні м.Харкова, але після введення першої хімії дитині стало гірше – Поля перестала їсти, стрімко втрачала вагу, а згодом перенесла зупинку дихання та набряк головного мозку», – розповідає тітка дитини.

Дівчинка згасала на очах, лікування дитини в такому стані в Україні було неможливо, тож родина терміново перевезла її до Туреччини.

«Я ризикнула перевезти дитину, яка щойно з реанімації,  і не пошкодувала. Полінка почала самостійно їсти, стала на ніжки і навіть знову усміхається.

Дякуючи друзям, рідним, односельчанам та зовсім стороннім людям я зібрала кошти на обстеження та хіміотерапію в Туреччині. Незабаром операція, і мені страшно, бо коштів більше немає. Сім’я в нас проста, я сама виховую донечку і змоги самостійно оплачувати лікування за кордоном не має, але я не можу зупинитися на половині шляху. Тут можуть допомогти моїй дитині і тому я благаю всіх небайдужих допомогти мені зібрати 25 тисяч доларів на операцію та повернути моїй донечці дитинство без страху та болю», – просить мама Поліни.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168757335022291

Мороз Катерина Сергіївна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація