Негайної допомоги потребує Валентина

Негайної допомоги потребує Валентина

50 тисяч доларів потрібні на подальше лікування.

Рятівна операція з пересадки кісткового мозку стала для Єлісової Валентини черговим випробуванням в подоланні лейкозу, адже пересаджені клітини почали атакувати організм жінки. 

Боротьба її за життя почалася навесні 2018 року. Все почалося як банальна застуда, але лікування не діяло, жінка почала відчувати сильну втому і задишку. Найперші ж аналізи крові показали, що ситуація складна, більш ретельні – підвередили, що життя жінки вже під загрозою через гострий лімфобластичний лейкоз.

Перші півроку лікування минули з ускладненнями, але лікарі попередили, що для остаточного подолання хвороби потрібна трансплантація кісткового мозку, яку могли провести лише закордоном. І МОЗ України погодився за неї сплатити.

«Ми з донькою прилетіли до Анталії, мені провели трансплантацію. Донька Тетяна була донором. Коли планував виписку, за 3 дня у мене впали показники. Лікар повідомив, що нового кісткового мозку залишилось 3%, а свого вже немає. І мені зразу зробили другу пересадку. І другій раз донором була донька. Я 40 днів горіла в температурі, виламувало все тіло, декілька разів облізла вся шкіра.  Потім було перше РТПХ. Так в боксі я провела 5 місяців. А пакет на лікування від нашого міністерства розрахований на 6 місяців», - розповідає жінка.

Зараз стан жінки важкий, продовжити лікування немає за що, а переліт на батьківщину може стати смертельним. «Мені 46 років. Зараз лікують в борг, заплатити борг треба і далі лікуватись. Професор сказав, що я відновлюсь, тільки треба час і лікування. Треба 50 тисяч доларів. Я благаю всіх людей про допомогу», - просить Валентина.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 6293 8063 9716 Єлісова Валентина Миколаївна

№ картки 5168 7422 2760 3366 Єлісов Дмитро Станіславович

www.shareiscare.xyz

Повʼязані теми:

Наступна публікація