Негайного лікування потребує Анютка

Негайного лікування потребує Анютка

Негайного лікування потребує Анютка

Дитину готові прийняти турецькі лікарі.

Нейробластома заочеревинного простору зліва стадія IV з метастазами – це діагноз маленької Анюти Дьогтяр.

«Почалося все зі звичайної застуди в кінці листопада 2016 року, потім у дитини погіршився апетит, через це ми звернулися до гастроентеролога і 9 грудня пройшли обстеження. В сечі лікарі знайшли ацетон і поставили дитині діагноз "ацетономічний синдром", призначили відповідну дієту. Потім ситуація трохи нормалізувалася, апетит трохи покращився, але Аня залишалася в'ялою і дуже схудла. 12 лютого 2017 року у дитини почалися болі в животі. А наступного дня  виявивли велике утворення 126х93 мм в епігастральній області», - згадує мама Анютки.

Починаючи з 15 лютого 2017 року було проведено 11 блоків хіміотерапії, була операція у Німеччині, потім у Ані стався рецидив, через який довелося пройти ще шість блоків хімії. Зараз найкращим варіантом продовження лікування для Ганусі є високодозова хіміотерапія з трансплантацією стовбурових клітин кісткого мозку і іммунотерапія.

"Клініка в Туреччині погодилася допомогти нам з лікуванням, але спершу нам доведеться заново пройти у них обстеження. Лікування триватиме близько трьох місяців, і рахунок за це нам виставили в розмірі 121000 доларів, який спершу потрібно повністю оплатити, щоб вони погодилися нас прийняти. Для нашої сім'ї це непідйомна сума. Весь цей час з початку лікування Ані ми намагалися збирати гроші, але через велику кількість витрат, пов'язаних з лікуванням, в нас їх замало ... Просимо вас допомогти нам зібрати кошти, яких бракує і врятувати життя нашій донечці. Термін для збору – квітень місяць 2019 року", - каже мама Анюти. 

Реквізити для допомоги:
Карта банка Аваль 4188 3730 2900 1325 Дьогтяр Юлія Генадіївна.
Карта ПриватБанка 5168 7555 2374 5483 Дьогтяр Андрій Володимирович.

https://www.facebook.com/anutadehtiar/

Повʼязані теми:

Наступна публікація