Негайної трансплантації кісткового мозку потребує Іван

Негайної трансплантації кісткового мозку потребує Іван

Життя 27-річного молодого чоловіка під загрозою.

Брат Кулакевича Івана просить небайдужих людей допомогти врятувати життя своєму брату, який є інвалідом ІІ групи через діагноз мієлодиспластичний синдром.

«Хворобу виявили в лютому 2017 року, по цей час вже пройшов дуже багато курсів стаціонарного лікування в гематологічному відділенні в Рівненській обласній лікарні, оскільки через короткий проміжок часу знижуються показники життя, він практично весь час знаходиться в лікарні. Впродовж всього лікування підтримують життя донорською кров'ю», - розповідає чоловік.

На зараз білоруські лікарі, які готові взятися за порятунок життя Івана, кажуть про єдиний можливий метод лікування -  алотрансплантація стовбурових гемопоетичних клітин (пересадка клітин кісткового мозку). 

«Дану операцію проводять тільки закордонні клініки, на наш запит погодився провести державний медичний центр в Ізраїлі, однак операція потребує великих коштів - 200 тисяч доларів, не підйомних для нашої сім'ї. За весь період лікування та проведення обстежень, нами було витрачено багато коштів, оскільки ліки для підтримання організму досить дорогі та замовляти їх потрібно із-за кордону. Ми сподіваємося, що є небайдужі люди, які допоможуть нам зібрати гроші та вилікувати брата», - просить чоловік.

Реквізити для допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК-брат Кулакевич В.І.(оплата в гривнях)

5168 7556 0166 7344

КАРТА ПРИВАТБАНК(оплата в гривнях)-Кулакевич Іван Іванович

5168 7573 2291 6117

КАРТА ПРИВАТБАНК (оплата у валюті) -Кулакевич Іван Іванович
5168 7573 3135 8178

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація