Нове серце для Полі: щоб врятувати дитину терміново потрібен літак санавіації

Нове серце для Полі: щоб врятувати дитину терміново потрібен літак санавіації

Вартість послуг закордонного борту складає 75 тисяч євро

Історія, яку переживає харківська сім'я Ірини та Юрія Дубових, не залишає нікого байдужим. Через неправильно поставлений діагноз у єдиної доньки Поліни розвинувся рідкісний вид кардіоміопатії, практично не вивчений і тому не піддається лікуванню. А все тому, що дитині невчасно діагностували мононуклеоз і вона місяцями згорала від високої температури і сильних ліків, які не допомагали.

«Донечці була необхідна дорога операція з пересадки донорського серця, яку, на жаль, в Україні не проводять. Протягом довгих років ми шукали шляхи для її порятунку. Все-таки знайшла - в Білорусі. У цій клініці лікарям вдалося стабілізувати стан дитини медикаментозно. Кожні два місяці ми з Поліною їздили на обстеження до Мінська і після проведених обстеження поверталися додому з таким висновком: дитина перебуває у важкому, але стабільному стані. Ми відкрили збір коштів для порятунку нашої дитини», - розповідає мама дівчинки.

Кілька років дитина проходила потрібні обстеження і лікування, її життя трошки наблизилось до звичайного життя її однолітків. Поки наприкінці березня, під час чергового обстеження у Києві, дитина не опинилась в реанімації і перенесла дві операції на серці.

«Полінка досі перебуває в реанімації, до тями не приходила, довго дихати самостійно не може. Вердикт наших лікарів: «Дитині все також показана пересадка донорського серця. І відкладати більше не можна». Провести таку операцію мінські лікарі відмовилися. На прохання відгукнулася клініка в Індії. Виставивши рахунок в 92 тис. доларів + 10-15 тисяч доларів за доставку органа до клініки, куди запрошують Поліну. За  ці роки нам вдалося зібрати 100 000 євро - за допомогою друзів, рідних та небайдужих до чужого горя людей. Ми можемо повністю оплатити операцію. Але щоб врятувати нашу донечку, терміново необхідна санавіація, яка зможе транспортувати її до клініки», - розповідає мама дитини.

Потрібний літак є за кордоном, за його послуги потрібно сплатити 75 тисяч євро. І до того ж їх потрібно зібрати максимум за два тижні! Родина Полі у відчаї благає про порятунок їхньої донечки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

Номер карти 5168 7573 43 29 15 08

Одержувач: Дубова Ірина Володимирівна

Під час відправки коштів з рахунку в іншому банку можна скористатися реквізитами рахунку:

Рахунок: 29244825509100, МФО: 305299, ЄДРПОУ: 14360570 ІПН 2683814867

У призначенні платежу вкажіть П.І.Б. та ІПН одержувача, номер рахунку або картки одержувача

Наступна публікація