Однорічна Карінка бореться з важкою формою лейкозу

Однорічна Карінка бореться з важкою формою лейкозу

Рак крові уразив і кістковий мозок дитини

Каріночка - довгоочікувана донечка у своїй родині, яка з'явилася на світ за допомогою ЕКО.

«Донечка завжди була енергійною дитиною і нічого не пророкувало біди... Та незадовго до першого дня народження Каріночка захворіла на кір і спокою в сім'ї прийшов кінець. Після того, як дитина перехворіла, у неї з'явилися маленька пухлина на голівці і збільшились лімфовузли, незабаром її прооперували і видалили пухлину, частинку якої передали на гістологію. І тут як грім серед ясного неба прозвучав діагноз - гострий лейкоз з ураженням кісткового мозку», - розповідає мама дитини.

Зараз Каріна проходить лікування у відділенні хіміотерапії НДСЛ «Охматдит», дитині розпочали проведення курсу хіміотерапії. Батьки мріють вивести донечку на лікування за кордон, бо відомо, що без трансплантації кісткового мозку, побороти хворобу буде неможливо, а її проведення забезпечують поки лише за межами держави. Батьки вже знайшли клініку, яка погодилась їх прийняти, але лише на депозит закладу треба перерахувати одразу 50 тисяч доларів, все лікування може обійтись у 160 тисяч доларів.

«Попри все, Каріночка усміхається на зло підступній хворобі», - кажуть рідні дівчинки і просять небайдужих долучитися до збору коштів на порятунок життя дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5168 7554 2959 4563

Огороднік Лілія Володимирівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація