Операція допоможе Кирилу здійснити його мрію самостійно ходити

Операція допоможе Кирилу здійснити його мрію самостійно ходити

Операція допоможе Кирилу здійснити його мрію самостійно ходити

17 тисяч гривень потрібні батькам на оплату операції.

Собчук Кирило від народження має діагноз: вроджена аномалія ЦНС, спинно-мозкова грижа, нижній парапарез, вальгусна деформація стоп, гідроцефалія. 

«З самого дитинства ми почали багато займатися. Відвідували реабілітаційні центри, санаторії, масажи, лікувальна фізкультура. Кожного дня займалися вдома. Все це давалося Кирилу дуже важко, але ми домоглися гарного результату. Спочатку Кирило навчився  стояти біля опори, потім ходити за одну руку. Самим найбільшим досягненням стало те, що мій синочок зміг пройти декілька кроків без всілякої підтримки», - розповідає мама хлопчика. 

Останні дослідження показали, що результати можуть бути ще більшими, якщо виконати оперативне втручання.

«Зараз Кирило може пройти  самостійно до 10 кроків. Але в лівій ніжці й досі спостерігається спастика.  Лікарі та реабілітологи рекомендують зробити операцію по методу Ульзібата. З її допомогою лікарі знімуть спастику, яка заважає вільно рухатись. Операція проводиться максимально швидко і безпечно для хворого, зводиться до мінімуму час перебування під наркозом і стрес, що особливо важливо для дітей. Операцію призначено на 28.06.2018 року в м. Суми. Вартість операції 17 550 гривень.  Ми звертаємося до всіх небайдужих людей! Допоможіть Кирилу вільно і самостійно піти до своєї мрії – ходити», - просить мама Кирила.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 5303 1943 ПриватБанк - Собчук Михайло Володимирович(батько)

4790 7000 0672 7318 Ощадбанк - Собчук Світлана Миколаївна(мати)

Повʼязані теми:

Наступна публікація