Операція в Ізраїлі може подарувати Віталію повноцінне майбутнє

Операція в Ізраїлі може подарувати Віталію повноцінне майбутнє

На лікування хлопчика потрібно до 100 тисяч доларів.

Вже майже як чотири роки Віталік живе зі стенозом підзв'язкового простору і паралічем голосових зв'язок. Після нещасного випадку, весь рік він ходив з трахеостомою (трубкою в горлі), заново вчилися їсти та говорити мовою жестів.

«В 2017 році зняли трахеостому і зробили операцію по висіченню рубців гортані, внаслідок чого розвинувся стеноз підв'язкового простору, тобто Віталік в будь-який момент, і серед ночі також, починав важко дихати і міг задихнутись. Один-два рази в місяць ми в терміновому порядку їздили вдо Києва, щоб негайно зробити розширення дихальних шляхів», - розповідає мама хлопчика.

Кожного разу такі ситуації призводять до стресу і ускладнення стану дитини.

«Зараз він знову з трахеостомою (без неї самостійно не зможе дихати взагалі…) і говорить дуже тихо. Щоб все життя не ходити з трубкою в горлі, потрібна операція по реконструкції дихального просвіту (пластика гортані і трахеї). Нам погодилась допомогти клініка в Ізраїлі, але на операцію, переліт, проживання та харчування потрібно - 100 тис $. Зібрати всю необхідну суму грошей самостійно у мене немає можливості . Дуже хочу, щоб мій синочок міг жити повноцінним життям, як і інші діти… Я у розпачі, але не здаюся, тому змушена просити вас, при можливості, допомогти», - просить мама Віталія.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7422 3839 3304

СОЛТІВСЬКА ІРИНА БОГДАНІВНА

Наступна публікація