Операція за кордоном і посилена реабілітація можуть подарувати Сашку шанс на життя

Операція за кордоном і посилена реабілітація можуть подарувати Сашку шанс на життя

Операція за кордоном і посилена реабілітація можуть подарувати Сашку шанс на життя

На хлопчика чекають у Туреччині

Вже майже  6 років родина бореться за повноцінне життя Сашка Роїка. Хлопчик народився недоношеним і з асфіксією у важкому стані, перші 14 днів був у реанімації на штучній вентиляції легень. Лікарі діагностували анемію, пізніше стався ще й крововилив у головний мозок. І знову реанімація і довгі місяці лікування.

«Через деякий час лікарі виявили гідроцефалію, яка виникла внаслідок крововиливу і було ухвалене рішення робити дитині "лікворо-шунтувальну операцію", після якої син був у важкому стані, самостійно не рухався, не піднімав рук і не тримав голову», - розповідає мама хлопчика.

Батьки знали, що без посиленої допомоги їхньому сину не наблизитись до нормального життя, тож всі ці роки возять сина на всілякі реабілітації і заняття. І це дало позитивні результати, аж поки шунт в голові хлопчика не дав збій. Перша операція не дала позитивного результату. Тож була наступна операція, після якої у дитини за місяць почалися сильні напади судом.

Тепер батьки мріють повести сина на лікування до Туреччини, де клініка вже має план порятунку хлопчика. Але родині потрібно зібрати понад 23 тисяч доларів. Для них така сума просто захмарна.

«Я благаю допоможіть, від цієї операції залежить подальше життя мого синочка. На жаль, в нас такої суми немає, всі свої кошти витрачали на реабілітації, минулі операції. Єдина надія на людей. Благаю не відверніться від нашого горя», - просить мама Сашка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4390 0623 5836

Роїк Тетяна Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація