Операції на серці потребує Світлана

Операції на серці потребує Світлана

Операції на серці потребує Світлана

Жінка перенесла інсульт, а тепер потребує порятунку серця.

Бузіна Світлана кілька місяців тому отримала від лікарів діагноз, який потребує оперативного лікування.

«На УЗД серця було виявлено недостатність мінерального клапану ІІ ступеня. Гіперехогенне утворення 11*15 мм з фіксацією на хорді з вираженою рухомістю. Гіпертрофія лівого шлуночка», - розповідають рідні.

В очікуванні операції 24 березня Світлана потрапила до лікарні через інсульт, в голові утворилася величезна гемотома, яку згодом довелося видаляти. Важка операція тривала 4 години і минула успішно, жінка почала проходити реабілітацію. Лікарі припускають, що саме вади серця потягли за собою інсульт.

Родина, яка збирала кошти на купівлю клапана для серця, витратилась на лікування інсульту і зараз змушені просити допомоги у зборі коштів на операцію.

«Потрібна сума 90 000 і 60 000 реабілітація після операції. Інформацію про допомогу розміщували у соціальних мережах раніше, але результату не було! Зверталися на гарячу урядову лінію, вони відправили звернення на ВРДА, ми написали заяви-звернення до депутатів. Максимум, що вони можуть виділити, це 1000 грн, але це крапля в морі! Сказали чекати, але ми не можемо чекати, адже кожна хвилина дорога», - кажуть рідні жінки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Рахунок 5168 7573 6461 8621  

Бузіна Світлана Дмитрівни

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація