Після 4 років ремісії до Діми повернувся рак крові

Після 4 років ремісії до Діми повернувся рак крові

Юнаку потрібно проводити ТКМ за кордоном.

У Діми Кийкова рецидив лейкозу виявили у серпні минулого року і це після першої боротьби, яка тривала ще у 2014 році. Тоді після сильного і тривалого бронхіту у хлопця почалося запалення легень. Вимушена госпіталізація виявила відхилення в крові - лейкемію. За порятунок Діми взялися лікарі-онкогематологи. Міцний організм хлопчика і правильне лікування дали позитивний результат. Через якийсь час Діма повернувся до свого колишнього життя на майже три роки.

Влітку минулого року Діма знову потрапив на лікарняне ліжко з гострим інфекційним захворюванням і температурою 39,5. Інфекцію лікарі вилікували, але аналізи показали повернення онкології. Знову блоки хімії.

"Іноді життя несправедливе. Людина не знає, коли з ним може трапитися біда. Страшно, коли залишаєшся з нею сам на сам! Перший блок хімії пройдено, і завдяки грамотній підтримки з боку лікарів мені стало набагато краще, я почав ходити сам, доглядати за собою сам і, в загальному, все стало краще. Зараз у мене період після хімії, коли всі показники крові практично на нулі, і організм ні з чим не бореться, це нормально і навіть добре, так повинно проходити лікування. Доводиться максимально берегтися від всіляких вірусів та інфекцій. Постійно потрібно все мити, протирати, але мені це навіть подобається, тому що не сиджу в палаті без діла ", - пише Діма в своєму блогу.

Зараз юнаку потрібні кошти на подальшу боротьбу. За результатами консультаційних висновків українських і білоруських трансплантологів Діма після досягнення стійкої ремісії потребує трансплантації кісткового мозку, яка в Україні не проводиться і вартість якої становить 130 тисяч доларів. Це величезні гроші для сім'ї.

"Будь-яке поширення інформації і навіть крихітна, на Ваш погляд, допомога у вигляді гривні дуже мені допоможе ", - звертається до небайдужих людей Діма.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 5743 8276 Кийкова Світлана Олександрівна (мама)
ПриватБанк 5168 7427 1461 4264 Іванова Людмила Петрівна (бабуся)

https://www.facebook.com/pomozemdime

Повʼязані теми:

Наступна публікація