Після нападу грабіжників 29-річний Іван потребує медичної допомоги

Після нападу грабіжників 29-річний Іван потребує медичної допомоги

Після нападу грабіжників 29-річний Іван потребує медичної допомоги

Чоловіку завдали важких черепно-мозкових травм.

Наприкінці березня Бицюк Ваня повертався додому з нічної зміни і став жертвою нападу грабіжників, які нишпорили у його помешканні.

«Його по-звірячому побили, основні травми припали на голову. Ваня зміг зателефонувати мамі. Коли мама приїхала додому, він вже був без свідомості.  Його госпіталізували до реанімаційного відділення 2 міськлікарні м. Кривий Ріг. Була проведена операція - трепанація тім'яної і скроневої кісток зліва - видаляли масивну гематому. Діагноз: важка відкрита черепно-мозкова травма, здавлювання головного мозку масивної гематомою, забій головного мозку тяжкого ступеня, перелом тім'яної, скроневої кісток зліва, перелом основи черепа, забита рана м'яких тканин, кома 2 ст», - розповідає сестра Вані.

Більше 2 місяців молодий чоловік провів в реанімації під штучною вентиляцією легень. Зараз він самостійно дихає, потроху відкриває очі, каже мимовільні звуки.

«Йому потрібна допомога хорошого фахівця, який знає, що робити. Мама Вані знайшла лікаря в м.Києві, який опікується хворими в коматозному стані. Звичайно, на все це потрібні великі гроші, можна тільки здогадуватися скільки, адже шлях до одужання нешвидкий. Лікарі кажуть, що скоро випишуть Ваню додому, навіть в такому стані. Необхідно купити спеціальне ліжко, середня вартість близько 15-30 тис. грн. Фінанси сім'ї вичерпані. За весь час Ваніного лікування витрачено понад 200 тис. грн. Боляче дивитися на нього в такому стані, на маму, яка думає не тільки про те, як підняти його на ноги, а й де брати гроші на лікування єдиного сина. Самим нам не впоратися. Дуже потрібна матеріальна допомога, допоможіть, хто, чим зможе», - благає сестра Вані.

Реквізити для допомоги:

Номер карти мами 4149-4991-0827-2350 Решетнікова Наталія Миколаївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація