Після перемоги раку Віктору потрібна трансплантація нирки

Після перемоги раку Віктору потрібна трансплантація нирки

Донором може стати мама чоловіка

Першим серйозним випробуванням та потрясінням у житті Віктора Копищика стала хвороба Ходжкіна. Тоді Віктору вдалось призупинити прогресування хвороби. І тільки потім стало відомо про наслідки цієї маленької перемоги. В ході лікування проявилась нова хвороба – гломерулонефрит, яка продовжує розвиватись і досі.

«Тоді ніхто не сказав, що все відбудеться так швидко, стан за півроку став втричі гірший і вже ми на порозі діалізу... Але враховуючи його молодий вік (32 роки), нам рекомендують додіалізну родинну трансплантацію в Україні. Зараз у Віктора 4 стадія ниркової недостатності, тому питання пересадки нирки стоїть досить гостро», - розповідає дружина Віктора.

Донором може стати мама чоловіка, тож операцію зможуть провести безкоштовно. Але на реабілітацію та медичні препарати необхідні чималі кошти – близько 500 тис грн, розповідають рідні Віктора.

«Зібрати ці гроші самотужки родина не в силі (майна в нас цінного немає). Ми не втрачаємо надії, продовжуємо шукати способи зібрати необхідну суму, тому сподіваємось на підтримку небайдужих людей. Звертаємося з величезним проханням до всіх, хто має можливість, допоможіть нам дати шанс рідній нашій людині на повноцінне життя», - просить дружина Віктора.

Реквізити для допомоги:

Отримувач: Копищик Віктор Васильович

Картка Приватбанку: 4149499106180563

Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/398305470605668/

Повʼязані теми:

Наступна публікація