Подаруйте Максиму надію на поліпшення здоров’я

Подаруйте Максиму надію на поліпшення здоров’я

Подаруйте Максиму надію на поліпшення здоров’я

Тіло хлопчика скуте через діагноз ДЦП.

Невзгода Максим - довгоочікувана і бажана дитина.  Хлопчик під час народження отримав пологову травму. Кисневе голодування пошкодило головний мозок, розвинулась гідроцефалія, підвищився тонус кінцівок. Згодом почались судоми, які не залишають хлопчика всі 11 років його життя.

«Максим постійно отримує протисудомні ліки. Через судоми і таку кількість ліків Максим не може повноцінно розвиватись.  Він дуже погано набирає вагу, не сидить, не ходить, не говорить, голову не тримає, але все розуміє. Серце кров'ю обливається дивитися на дитячі муки, коли я не в силах йому допомогти», - розповідає мама хлопчика.

Через постійні судоми більшість реабілітаційних центрів відмовляються брати на лікування дитину, але центр у Трускавці погодився спробувати і недаремно, запевняє мама максима.

«Після реабілітації Максим краще почав контролювати голову і сидіти по-турецьки, зменшився м’язовий тонус. Я сама виховую дитину і не може оплатити таке дороговартісне лікування, тож змушена звернутись до вас, аби здійснити мрію Максима і ще раз поїхати на лікування, яке хоча б трішечки допоможе зменшити тонус. Допоможіть нам, будь ласка, оплатити лікування», - розповідає мама Максима.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк - 5168 7573 3718 4727 Наавгуст Мар'яна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація