Подружжя незрячих просить допомогти зібрати кошти на порятунок слуху своїй донечці Вероніці

Подружжя незрячих просить допомогти зібрати кошти на порятунок слуху своїй донечці Вероніці

Подружжя незрячих просить допомогти зібрати кошти на порятунок слуху своїй донечці Вероніці

Потрібно зібрати 900 тисяч гривень

Родина Кістюк звернулася до редакцію сайту ТСН.ua з проханням допомогти розповісти їхню історію, щоб небайдужі люди зібрали кошти на лікування донечки.

«Мене звати Олександр, мою дружину - Надія. Познайомилися в одеській школі-інтернаті для незрячих дітей, хоча є залишковий зір. У шлюбі ми п'ять років. І як нормальна сім'я ми хотіли дитину. Перед цим пройшли консультацію лікарів, і ми розуміли, що буде здорова дитина. У нас народилася донечка Вероничка. Для нас величезним шоком став висновок лікаря під час виписки з пологового будинку: «Рекомендується консультація лікаря-сурдолога», - розповідає тато дівчинки.  

Подальші обстеження показали, що у дитини проблеми зі слухом. Діагноз - четверта ступінь приглухуватості. Тоді за рекомендацією лікарів, за допомогою спонсорів, придбали дитині слухові апарати, які мали поліпшити слух дитини.

«Минуло півтора року... Повторне обстеження в Київському центрі слуху, показало, що зовнішні слухові апарати результату не дають і для того, щоб повернути дитині слух - обов'язково потрібна імплантація. Нас поставили в чергу на безкоштовну імплантацію за державною програмою. В центрі слуху нас попередили, що через мізерне фінансування черга може розтягтися на кілька років», - додає батько дитини.

Зараз Веронічці пішов п'ятий рік. Тож імплантація потрібна якомога швидше. На неї потрібно 907 200 тис. грн

«Для нашої сім'ї ця сума - вирок і відчай. На жаль, людям з інвалідністю дуже складно знайти високооплачувану роботу. А того, що заробляємо ми з дружиною, ледь вистачає, щоб оплатити заняття з сурдопедагогом і потреби дитини. Нам би дуже хотілося, щоб на наше «ми тебе любимо» прозвучало «і я вас люблю!». Допоможіть Веронічці почути цей світ. Ми будемо вдячні кожному нехай і за найменшу допомогу», - просить родина Вероніки.

Реквізити для допомоги:

Карта "Приватбанк": 5168 7573 3867 5350

Повʼязані теми:

Наступна публікація