Понад мільйон гривень потрібно батькам Дані, щоб врятувати його від онкології

Понад мільйон гривень потрібно батькам Дані, щоб врятувати його від онкології

Малюк вже сьомий місяць перебуває на лікуванні.

Данилку ще немає і року, але над його життям нависла загроза через онкологію, яка уразила око ще зовсім крихітного малюка.

Страшну хворобу виявили, коли йому не було ще й одного місяця. Столичні медики діагностували  ретинобластому (остання стадія). Українські медики могли запропонувати лише дуже радикальне лікування із видаленням яблука ока. Але батьки дізнались про методи лікування в Швейцарії, де дають шанс на порятунок не лише життя, але й очей дітей із такими діагнозами. Тож вони заручились фінансовою підтримкою рідних, друзів і вирушили на лікування туди.

«Наш син має дуже хороші результати лікування, яке ні в якому разі не можна зупиняти. Це дає нам надію перемогти рак. Данило пройшов вже 3 курси хіміотерапії, а також високоефективні види лікування пухлини – лазер і кріо. Але, на жаль, фінансові можливості нашої сім'ї вже вичерпані, а клініка для продовження лікування виставила рахунок на понад 30 тисяч швейцарських франків ( мільйон гривень – ред.) до кінця 2021 року», – розповідає батько малюка.

Родина за лікування від вересня витратила вже вдвічі більшу суму і на подальше лікування грошей зовсім немає, тож їм доводиться просити допомоги у незнайомих людей. Адже це єдиний варіант для порятунку сина.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5167 9855 0040 5774 РЯСЬКО МИКОЛА ІВАНОВИЧ

Повʼязані теми:

Наступна публікація