Посилена реабілітація може подарувати Даринці повноцінне майбутнє

Посилена реабілітація може подарувати Даринці повноцінне майбутнє

Посилена реабілітація може подарувати Даринці повноцінне майбутнє

Кожен курс коштує понад 10 тисяч гривень.

Полтавка Даринка Самойленко перенесла 5 операцій через діагноз гідроцефалія (у голівці дитини скупчується рідина і тисне на мозок), дитині встановили спеціальний шунт, який відводить зайву рідину з голівки.

«Хвороба спричинена перенесеним вірусним захворюванням мною, коли я була вагітна. Лікарі радили мені зробити штучні пологи, таким чином відмовитися від своєї дитини, бо «вона не буде ні ходити, ні розмовляти». Та я з нетерпінням чекала на пологи. Коли донечці виповнилося 2 місяці, була проведена перша операція з шунтування. Ніхто не вірив у те, що моя донечка буде жити», - розповідає мама Даринки.

Батьки знайшли в собі сили, щоб дати дитині все потрібне лікування і наблизити крихітку до звичайного життя. Завдяки кваліфікованим неврологам, масажистам, курсам реабілітації в спеціалізованих клініках, у дівчинки хороші результати: вона вміє розмовляти, покращилась її хода.

«Ми боремся з нетриманням сечі і калу. Реабілітації потрібно проходити постійно. Вартість одного курсу реабілітації понад 15 тисяч гривень. Допоможіть нам здійснити нашу мрію», - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Ощадбанк

5167 4900 6719 0182

Самойленко Валерія

Або

ПриватБанк
5168 7422 3119 2331

Самойленко Галина

https://www.facebook.com/samoilenkodaruna

Повʼязані теми:

Наступна публікація