Посилена реабілітація може подарувати Віці повноцінне життя

Посилена реабілітація може подарувати Віці повноцінне життя

Дитину чекають на наступний курс реабілітації.

ДЦП, спастична диплегія, збіжна косоокість – це діагноз дворічної Кравченко Вікторії з Донеччини. Дівчинка народилася передчасно у розпал АТО і мала невеликий тонус, проте пізніше лікарі діагностували захворювання.

"Медики прогнозували хороші результати, якщо зараз, поки вона маленька, взятися і інтенсивно трудитися, проходити регулярно курси інтенсивної реабілітації, займатися вдома. Результат проявився у нас після другої реабілітації: дитина почала краще ставати на стопу, могла довго стояти біля стіни і навіть близько 30 секунд стояти самостійно. Після третього курсу реабілітації Віка вже може без підтримки простояти кілька хвилин, впевненіше йде за одну руку, і навіть намагається зробити перший крок, але, мабуть, ніжки ще дуже слабкі, одразу падає", - розповідає мама дівчинки.

Розумово дитина не відстає від однолітків і батьки мріють, що до першого класу Віка піде своїми ніжками, та для цього реабілітацію потрібно продовжувати.

"Допоможіть, будь ласка, нам пройти наступний курс реабілітації. Заробітку вистачає лише на проживання та реабілітаційні заходи (плавання, масаж, іпотерапія) між курсами лікування. Ми сподіваємося, що ситуація на Донбасі налагодиться, і далі ми зможемо власними силами підняти нашу донечку на ноги", - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПРИВАТБАНК

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

р/р: 29244825509100

рахунок: 5168755524516271

одержувач: Кравченко Дмитро Сергійович

Повʼязані теми:

Наступна публікація