Регулярні реабілітації можуть подарувати Макарові повноцінне майбутнє

Регулярні реабілітації можуть подарувати Макарові повноцінне майбутнє

Родина просить допомогти зібрати кошти на лікування.

Важкі пологи у мами Макара спровокували у хлопчика ускладнення - він не закричав і не дихав. Дитину рятували в реанімації, того ж дня у малюка почалися судоми. Все це згодом переросло в діагноз: ДЦП.

«Наш Макарчик у свої шість років ще не ходить, не сидить самостійно і не говорить. Його повний діагноз - ДЦП, спастичний тетрапарез, подвійна гімеплегія зі стійким порушенням функцій. У нього, дякувати Богу, збережений інтелект, і він чудово все розуміє, і всіма своїми силами і емоціями попросить все, чого йому захочеться», - розповідає мама хлопчика.

Але завдяки постійним реабілітаціям Макарові кращає, і лікарі наполягають, що процес можна прискорити, та лише за умови кваліфікованої і безперервної реабілітації.

«Кожна чергова реабілітація потребує коштів, тому що процедури не дешеві. Оскільки Макару вже шість років, то і процедур стає більше: масаж, лікувальна фізкультура, логопед, психолог, іпотерапія, сенсорна інтеграція, і періодичні курси «Томатісу», я вже не говорю про проживання, яке, на жаль, теж не мало коштує. Витрати на реабілітацію - більше 20 тисяч гривень. Наша сім'я не в змозі щоразу назбирати всю суму, тому ми вимушені звертатися по допомогу, щоб був час підзбирати кошти на наступну реабілітацію», - каже мама Макара.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7574 0392 3941 Воробйова Ольга

Повʼязані теми:

Наступна публікація