Пожежа ледь не забрала життя Івана, але чоловік балансує на межі

Пожежа ледь не забрала життя Івана, але чоловік балансує на межі

Організм Івана відповідає на лікування, тож його потрібно продовжувати.

У Харкові лікарі більше місяця борються за життя 38-річного Івана Коваленка, який дивом залишився живим під час пожежі. Чоловіку самотужки довелося гасити вогонь, який почався у гаражі, де зберігалися каністри з бензином і газовий балон. Трагедії вдалося уникнути, але ціною здоров’я Івана – у чоловіка було обпечена 80% тіла.

«Стан важкий, але Ваня тримається. Щоб за ним доглядати, бігати за ліками, довелося навіть піти з роботи. У нього руки і ноги неробочі, повністю забинтовані. Він навіть води попити сам не може», - розповідає дружина Івана.

Лікарі констатують, що лікування діє і організм Івана відповідає на лікування, але це досягається завдяки дорогим препаратам, які родині доводиться купувати за власні кошти.

«Поверхневі опіки затягнулися, залишилося 50%. З них до 30% - це глибокі опіки, через які постраждали всі органи і системи організму. Йому зробили дві великі пластичні операції, але попереду ще як мінімум 3-5 подібних операцій. Вже пересадили шкіру на обидві руки. Щодня на ліки йде по кілька тисяч гривень. Довелося взяти кредитів", - каже дружина Івана і просить небайдужих людей фінансової допомоги, щоб повернути Івана до звичного життя.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168745014512047 Коваленко Іван Володимирович

Повʼязані теми:

Наступна публікація