Про допомогу для свого сина Нікіти просить родина Малецьких

Про допомогу для свого сина Нікіти просить родина Малецьких

Про допомогу для свого сина Нікіти просить родина Малецьких

Батьки рятують сина від пухлини мозку.

У січні 2019 року життя сім’ї Нікіти Малецького поділилося на до і після. У хлопчика почалося двоїння в очах і призначена МРТ виявила пухлину головного мозку.

«Не знаю, як ми пережили операцію з видалення пухлини, але, як виявилося, це був тільки початок. Біопсія показала злоякісну пухлину. У Києві імунногістологічний аналіз показав, що це примітивна пухлина центральної нервової системи PNET, а переперевіривши гістологію у Москві, був встановлений діагноз - гліобластома. Кожний вид пухлини опромінюється по-різному і має свій хіміопрепарат, тож спочатку тиждень нас лікували за одним протоколом, а тільки-но отримали висновок із Росії - по-іншому», - розповідає мама хлопчика.

Оскільки остаточно батьки не були впевнені в достовірності встановленого діагнозу і правильності лікування, вони намагалися зібрати кошти на лікування за кордоном.

Лікарні замість тренувань: як юний футболіст Нікіта бореться зі страшною хворобою

Лікарні замість тренувань: як юний футболіст Нікіта бореться зі страшною хворобою

Лікування розпочалося в Німеччині. «Одразу після опромінення, в травні 2019 року, Микита почав проходити імунотерапію в імунно-онкологічному центрі міста Кельн в Німеччині. Слава Богу, лікування допомагає. Микита нормально почувається. Живе звичайним життям: навчається в коледжі і грає в футбол. МРТ динаміка стабільна. Але, пройшовши півтора року імунотерапії і вакцинацію дендритними клітинами, щоб уникнути рецидиву, необхідно робити підтримуючу терапію і обстеження. Ми витратили вже 150 тис євро. Новий рахунок клініка виставила на 135 800 євро», - каже мама Нікіти.

Родина у відчаї і просить допомоги небайдужих людей

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7453 0244 6486

Малецька Світлана Олексіївна

https://www.facebook.com/sveta.maletskaya

Повʼязані теми:

Наступна публікація