Про грошову допомогу на своє лікування благає Аліна

Про грошову допомогу на своє лікування благає Аліна

Про грошову допомогу на своє лікування благає Аліна

Дівчині потрібно зібрати гроші на лікування.

Апластична анемія важкого ступеня і тромбоцитопенія тяжкого ступеня G4 – такий діагноз від травня минулого року змушена долати 21-річна Тищенко Аліна.

"В липні 2017 року у Аліни стався крововилив, вона втратила зір, і до цього часу погано бачить. У січні 2018 року сталася шлункова кровотеча, Аліну забрали до реанімації, дякувати лікарям, що вони поставили доньку на ноги. Стан покращився, та в кінці травня 2018 року Аліну знову забирає швидка, з носовою кровотечою, і знов потрапляє до реанімації, в тяжкому стані лікарі недавали ніяких шансів на життя, так як тиску майже не було, а носову кровотечу не могли зупинить. Дякувати Богу і лікарям стан трішки покращився. Та пройшло декілька тижнів і у Аліни почалися різкі головні болі, і знов лікарня, в доньки стався повторний крововилив, вона почала погано говорить і не відчувала правої ноги. Пройшов деякий час і стан знову покращився. Аліна почала їздити в Онкологічних деспансер в гематологічне відділення в денний стаціонар, стан почав покращуватися, носові кровотечі припинилися. Та прохойшов майже рік і мою доньку знову забирає швидка допомога з носовою кровотечою, рвотою та з тиском 60/40, гемоглобіном майже 40, і знову лікарі гематологічному відділення боролися за Алінине життя. Затампонували обидві ніздрі, і знову почалося повторне лікування", - розповідає мама дівчини.

Дівчина проходить лікування в Черкаському обласному онкодиспансері, відділення гематології. Вона постійно потребує донорів, для підтримки організму (це кров, плазма, тромбоконцентрат).

«Їй потрібно термінове дороге комплексне лікування, це її єдиний шанс вижити. Але наші матеріальні можливості вичерпані, прошу Вас про допомогу врятувати мою дочку», - просить мама Аліни.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4391 0792 0898

Тищенко Аліна Олегівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація