Про світ звуків для своєї донечки Лізи мріють її батьки

Про світ звуків для своєї донечки Лізи мріють її батьки

Родині потрібно зібрати більше 25 тисяч євро на операцію для донечки

Ліза одна з двійні і їй із сестричкою Маргариткою всього по 10 місяців. Але передчасне народження дівчаток негативно позначилося на здоров’ї Лізи.  

«Були проблеми з серцем, ішемія, гіпоксія. Але ми з цим впоралися! Місяць ми прожили в пренатальному центрі. Коли почали тільки здогадуватися що Ліза не чує, я все одно гнала ці думки ... Я їх просто боялася. Спочатку в хід йшли брязкальця: Ритуля шукає очима звідки звук, а Лізонька продовжує займатися своїми справою і не реагує... Діагноз… Моя маленька крихітка нічого не чула. А я їй стільки казок читала, пісень співала, віршиків розповідала. А вона мене не чула», - розповідає мама Лізи.

Діагноз дитини двостороння сенсоневральна глухота 4 ступеня. Щоб подарувати дитині слух потрібна лише дороговартісна операція з імплантації кохлеарного імпланту. Зараз за державний кошт, її майже не проводять, тому родина дівчинки почала шукати можливість провести її власним коштом.

«Вартість такої операції в Києві 30000 євро! Турецька клініка нам запропонувала за 25000 доларів. Самі ми не можемо зібрати всю суму. Наша сім'я буде всім Вам дуже вдячна, якщо Ви зможете допомогти! Кожна гривня має значення», - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПРИВАТБАНК: 5168 7573 4904 6773 гривня

ПРИВАТБАНК: 5168 7573 4389 5126 долар

Курило Оксана (мама)

https://www.facebook.com/groups/344535412708757/

Повʼязані теми:

Наступна публікація