Рак крові уразив 9-річну Віку, і дівчинці потрібна допомога

Рак крові уразив 9-річну Віку, і дівчинці потрібна допомога

Зараз дитині показана трансплантація кісткового мозку за кордоном.

9-річна Віка вже друге за своє життя мусить долати рак. Зараз діагноз дитини - гостра лімфобластна т-клітинна лейкемія, група високого ризику, ранній комбінований рецидив.

«Донечці вперше поставили діагноз 25.10.2018р. в НДСЛ Охматдит, і одразу госпіталізували і почали терапію згідно з протоколом. Майже рік Вікуся проходила блоки інтенсивної хіміотерапії. Потім був курс опромінення. І 12.11.2019 р. нас виписали з стаціонару лікарні на амбулаторне лікування з підтримуючою хіміотерапією в стані ремісії. Це були найщасливіші дні, дні повернення до звичайного життя. Вікуля знайшла нових друзів, наздогнала шкільну програму, планувала літній відпочинок і зустріч з родичами і друзями» - пригадує мама дівчинки.

Але майже через пів року хвороба повернулася, і лікарі констатують, що тепер потрібна трансплантація кісткового мозку. Мама, тато і брат Віки як донори не підійшли, тож потрібно їхати за кордон. «І знову розпочато боротьбу за місце під сонцем. Знову протоколи, протирецидивні блоки. Цього разу Віці лікування дається ще важче. Але всупереч усім негараздам, лікарі ввели Віку в ремісію. Зараз приблизно ще два місяці вона буде в лікарні проходити ще один протокол і потім оновлювати організм, щоби успішно пройти трансплантацію», - розповідає мама дитини.

Але цей час потрібно не лише для Віки, але й для батьків, щоб зібрати необхідну суму на лікування за кордоном, куди везтимуть дитину. За цей час зібрати десятки тисяч євро їм самостійно не вдасться, тож вони просять допомоги у вас.

Реквізити для допомоги:

УкрСибБанк 5169 3048 1593 8099  Клундук Володимир

ПриватБанк 4149 4991 0648 4312  Мошкова Олена 

https://www.facebook.com/groups/691792244975670/

Повʼязані теми:

Наступна публікація