Рак уразив кістку Сергія, родина благає допомогти в лікуванні юнака

Рак уразив кістку Сергія, родина благає допомогти в лікуванні юнака

Рак уразив кістку Сергія, родина благає допомогти в лікуванні юнака

Ізраїльські лікарі готові взятись за випадок юнака, але потрібна колосальна сума коштів.

У 15-річного Сергійка виявили саркому Юінга - одну з найагресивніших злоякісних пухлин кості, яка блискавично прогресує в юному організмі. Рахунок йде не на дні, а на години.

«Про хворобу у Сергійка були підозри ще минулого року. В липні хлопець травмував коліно, пройшов курс лікування, але біль не зник, а навпаки нога почала боліти всюди. Мама з сином звернулися до травматолога за місцем проживання, той, списавши все на розтягнуті сухожилля, запальний процес, призначив знеболювальне і мазі, а ще сказав тісно перемотувати ногу, і все минеться. Та не минулося… До середини весни найсильніші знеболювальні перестали діяти і Сергій майже не міг ходити»,- розповідають друзі родини.

Подальше обстеження довело наявність злоякісної пухлини. «Лікарі вирішили негайно оперувати, поставити імплант і пластину, так і зробили. Хірурги «розбудили звіра», який став ще більш агресивним. Пухлина почала рости не по днях, а по годинах. Допомогти рідним врятувати дитину погодилися в клініці  Ізраїля», - розповідають друзі родини.

Лише на перший час потрібні 70 тисяч доларів, все лікування може коштувати 400 тисяч доларів. Така сума непосильна для звичайної родини, вони просять про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5457 0822 2289 3765 (гривня)
4149 4993 4674 8203 (долар) Міжнародні платежі SWIFT
5168 7450 1776 3514 (євро) Міжнародні платежі SWIFT

Кондрацька Людмила (мама)

https://www.facebook.com/kondratsky.life/

Повʼязані теми:

Наступна публікація