Родина Дані дуже просить допомоги небайдужих людей

Родина Дані дуже просить допомоги небайдужих людей

Малюк має важке генетичне захворювання.

Данііл народився звичайним малюком, але потім батьки помічали, що син не розвивається як його ровесники, почалися ускладнення зі здоров’ям, які примусили родину пройти кваліфіковане обстеження.

«У 2,5 місяці здали аналіз на страшне генетичне захворювання - СМА Верднінга - Гоффмана, здали і чекали результату 3 тижні. Цей страшний діагноз, при якому діти не доживають до 2 років, не можуть самі утримувати голову, сидіти, і все інше, що можуть здорові діти. Діагноз підтвердився», - розповідають волонтери, які допомагають батькам.

Попри всі прогнози малюку вже виповнився один рік. І хоча хлопчик повністю лежачий, сам не їсть, харчується виключно через зонд спеціальними сумішами, та він радує батьків.  

«У Фейсбуці є закрита група, де об’єдналися СМА-батьки, і там ми знайшли інформацію про необхідну апаратуру для нашої дитини. Завдяки небайдужим людям, ми збирали гроші і купили все необхідне, щоб наше сонечко жило. Зараз стан стабільний. Але йому важко дихати! Він дихає через апарат НІВЛ і зараз йому терміново потрібен зволожувач. Цей апарат підігріває і зволожує повітря, яке подає аппарат НІВЛ до малюка. При попаданні холодного повітря Данііл може захворіти. Вартість зволожувача – 75 000 грн і він потрібен терміново», - каже мама Дані і благає про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 3939 5495 Семенюк Ірина
https://www.facebook.com/groups/322558121573133/?ref=group_header

Повʼязані теми:

Наступна публікація