Родина Давида просить допомогти в лікуванні сина

Родина Давида просить допомогти в лікуванні сина

Тисячі гривень потрібні на лікування дитини

Мама Давида народжувала свого первістка у важких пологах і до того ж малюк народився з ускладненням – у нього не відкрились легені.

"Була гіпоксія, 13 днів реанімації, 1 місяць патології. І з того часу ми боремося за его життя, щоб він був повноціннім, здоровим хлопчиком. Давиду 4 роки, він розумний хлопчик, але гіпоксія дала своє і багато чого Давид ще не вміє робити : самостійно не сидить, не стоїть, не ходить. Давид вміє повзати по пластунські, сидіти по турецькі декілька секунд, стояти біля опори самостійно декілька секунд", - розповідає мама хлопчика.

Давиду поставили діагноз: ДЦП змішаний тетрапарез, також є напади судом. Але є великий шанс поставити дитину на ноги, для цього потрібне дороговартісне лікування та реабілітація.

"Нашому Давидику 6, судоми дуже заважають повноцінно жити. В першу чергу їх потрібно вилікувати. Ми хочемо пройти курс реабілітація, потрібно займатися з логопедом та психологом, щоб він міг спілкуватися з нами і навчатися у спеціалізованій школі. На жаль, у нашій сім'ї фінансові ресурси вичерпались, а боротьба продовжується! Ми, батьки Давидика, дуже щиро просимо не залишатися байдужими і допомогти нашому синові стати на ноги і жити щасливим, повноцінним життям, ходити до школи та бавитися разом з дітками", - просить мама Давида.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4731 2196 1660 8521

ГОЛУБ ГАННА ВАСИЛІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація