Родина Гордієнків просить допомогти вилікувати сина Сашка

Родина Гордієнків просить допомогти вилікувати сина Сашка

Родина Гордієнків просить допомогти вилікувати сина Сашка

У дитини спадкове захворювання.

Сашку поставили діагноз "прогресуюча м’язова дистрофія Дюшена" - спадкове захворювання м’язів, характеризується слабкістю, що прогресує, стомлюваністю скелетних м'язів, причому іноді уражається і серцевий м'яз.

Малюк вже зараз не може стрибати, без підтримки не може підійматися сходами, і з великими зусиллями встає після лежання. І ситуація за відсутності постійної реабілітації лише буде погіршуватись.

«Лікарі радять медико-соціальну реабілітацію, приймати відповідні лікарські засоби. Проводити відповідне лікування у невролога, щоб підтримувати м’язи в належному стані і не давати хворобі прогресувати. Ми як батьки намагаємося робити все, що в наших силах і не втрачаємо надії, що діагноз неправильний, відвідуємо інші медичні заклади України для встановлення точного діагнозу», - розповідає мама хлопчика.

Зараз батькам не вистачає коштів на поточне лікування, вже не кажучи про реабілітації і ліки, які потрібні будуть в майбутньому. Вони закликають добрих людей відгукнутися на їхній заклик про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4393 9356 0382

Гордієнко Вікторія Вікторівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація