Родина Максима благає про допомогу

Родина Максима благає про допомогу

Родина Максима благає про допомогу

Юнак опинився в реанімацію у важкому стані

Наприкінці минулого місяця ввечері, 28 лютого, Максима Коцина знайшли з важкими травмами на станції електричці "Вишгородська" Оболонського району в Києві.

«Свідки кажуть, що Максим був затиснутий дверима електрички, його тягнуло через весь перон, люди кричали, машиніст не чув, а в кінці його зірвало залізними будівельними конструкціями. Знайшли його з відкритою тяжкою черепною мозковою травмою, роздрібнені лобні кістки, орбіти ока, верхні кістки носу, у лобній частини мозку численні гематоми. Він одразу був прооперований, викачали кров із мозку, видалили кістки лобний частини, носу, орбіти ока…зараз він у комі 1ї ступені на апараті забезпечення життєдіяльності у дуже важкому стані», - розповідає двоюрідна сестра юнака.

24-річний Максим їздив на роботу до столиці, через брак коштів у родині і до того ж його кохана при надії на 4 місяці. Тож на лікування у батьків хлопця катастрофічно бракує. А щоденно підтримка його життя обходиться від трьох тисяч гривень.

 «У реанімації він буде ще 3-4 тижні, далі важка та дорога операція по встановленню титанової пластини у череп, пластика обличчя та довга реабілітація та психологічна допомога…  Увесь цей час родичам потрібно бути із Максимом, купувати ліки, орендувати житло у Києві… Та Максим ще був інвалідом по зору і тут ще таке... Дуже просимо допомогти родині підняти єдиного сина», – просить сестра хлопця.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку:  5168 7572 9044 1585

 Ира Коцина

Повʼязані теми:

Наступна публікація