Родина Микити благає допомогти врятувати йому життя

Родина Микити благає допомогти врятувати йому життя

Родина Микити благає допомогти врятувати йому життя

Юнаку доведеться перенести трансплантацію печінки

У 17 років Микита Новак став першокурсником Київського Національного авіаційного університету,  та зараз плани на майбутнє стали під запитанням через хворобу, яка несподівано атакувала молодий організм.

«Кілька тижнів тому відчув біль у животі, за кілька годин викликав швидку допомогу і був доставлений в Київську дитячу лікарню №1. Під час первинного огляду попередній діагноз - гострий панкреатит, пізніше припустили жовтяницю. Але на обстеженні в "Охматдит" діагноз шокував усіх - синдром Бадда-Кіарі, простіше кажучи - тромбоз судин печінки», - розповідають рідні юнака.

Зараз для порятунку Микити стоїть питання трансплантації печінки, донором підходила мама, але після повного обстеження їй заборонили операцію. Тож тепер доведеться шукати нерідного донора за кордоном.

«Кілька днів тому мама з дитиною відлетіли до Білорусі. Попереду маса обстежень і сама операція. Ціна питання поки приблизна - 134 тисяч доларів, але для сім'ї вона нечувана. Без нашої допомоги родині не впоратися», - кажуть рідні Микити.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149439016553764 грн

4149499137288468 дол.

Олександр Новак

https://www.facebook.com/novaknikita2002/

Повʼязані теми:

Наступна публікація