Родина Вероніки просить допомогти назбирати кошти на потрібну операцію для дитини

Родина Вероніки просить допомогти назбирати кошти на потрібну операцію для дитини

Родина Вероніки просить допомогти назбирати кошти на потрібну операцію для дитини

80 тисяч гривень потрібні, щоб зупинити прогресування хвороби.

Семирічній Вероніці зі Знам’янки лікарі діагностували вірус папіломи людини, який викликав численні ускладнення. Хвороба прогресує, дівчинці призначили дороговартісне лікування і готують до операції. Але грошей на лікування зовсім немає. Мама Вероніки благає небайдужих допомогти врятувати доньку.

«Спочатку сказали, що у Вероніки поліп анального отвору, його видалили. Операція пройшла добре. Через тиждень після неї почали з’являтися нові такі утворення. Потім з’ясували, що то не поліп, а вірус папіломи. Ті утворення не можна було чіпати. Ми почали лікувати антивірусною терапією і на фоні цього з’явилися ускладнення – кондиломи періанальної області, дуоденогастральний рефлюкс, гіперацидний гастрит, функціональне порушення кишківника, постгеморагічна анемія першого ступеня», - розповідає мама дівчинки.

Зараз Вероніка приймає ліки вдома. Незабаром їй потрібно їхати у столицю. Втім, вже зараз грошей на лікування не вистачає.

«У Києві призначили операцію на 26.02. Ще у вересні попередньо нам сказали, що операція коштуватиме близько 80 тисяч гривень. Зараз у місяць на лікування витрачаємо півтори-дві тисячі, вже стільки боргів, що руки просто опускаються. Всіх небайдужих просимо про допомогу», - розповідають рідні дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки: 5168 7573 0115 6107 Ольга Ходарева

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація