Сашко потребує допомоги, щоб здолати пухлину в його голові

Сашко потребує допомоги, щоб здолати пухлину в його голові

Лікарі в Києві борються за життя дитини.

Олександр Шевченко нещодавно відсвяткував своє 16-річння, але таку важливу дату затьмарила хвороба, яку виявили у хлопчика ще у квітні 2018 року.

«Тоді він потрапив до лікарні і йому поставили діагноз нецукровий діабет. Лікування трошки допомогло, але у травні 2019 знову стан погіршився - зник апетит, дитина зовсім перестала їсти, а за місяць потрапив до лікарні. Лікування не допомагало, ставало тільки гірше, знову лікарня. Робилося безліч аналізів, не могли знайти причину хвороби. А 7 серпня у нього почалися судоми», - розповідає мама Саші.

Тоді на результатах КТ виявили осередки і набряк білої речовини головного мозку. Саша потрапив до реанімації, і за три дні стан вдалося стабілізувати. Тоді хлопчику вже змогли зробити МРТ, яке показало новоутворення в мозку.

«Лікарями призначено термінову операцію, перевезли до Києва в інститут нейрохірургії ім. А. П. Ромоданова», - розповідають рідні хлопчика.

Родина Сашка з села і не має фінансів на подальше лікування, вони вимушені просити допомоги, щоб врятувати життя хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта Ощадбанку

5167490153793618 Шевченко Світлана Миколаївна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація