Сашку потрібна ваша допомога

Сашку потрібна ваша допомога

Сашку потрібна ваша допомога

Посилена реабілітація може дати шанс дитині змінити її майбутнє.

Олійник Олександр самостійно не розмовляє, не ходить, але все розуміє, такий стан у дитини через ДЦП, який виник через важкі пологи у мами малюка.

«Після пологів стан дитини був тяжкий - реанімація, судоми, проводилася штучна вентиляція легень, перинатальне годування, після реанімації стан верхнього в'ялопарезу, ураження ЦНС», - пригадує мама Сашка.

Надати дитині повноцінне лікування у платних центрах мама-одиначка не має змоги. Проте лікарі впевнені, що посилені заняття можуть подарувати Саші шанс стати більш самостійним.

«Саша навчився самостійно сидіти, покращилося жування, ковтання, трохи говорить деякі слова та звуки, робить розвиваючі завдання на телефоні сам та з моєю допомогою. Реабілітація дуже потрібна Саші, без занять та реабілітацій він нічого не навчиться і втратить ті навички, які в нього є. На лікування за один раз потрібно 20 тисяч гривень. Тому я звертаюся за допомогою до всіх небайдужих людей, я дуже мрію і хочу повноцінного життя для свого хлопчика. Я буду дуже вдячна за будь-яку допомогу та підтримку», - каже мама Сашка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4991 3459 3175 

ОЛІЙНИК ЮЛІЯ ВІКТОРІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація