Серце 2-річної Ксенії збільшене в три рази, їй потрібна негайна трансплантація

Серце 2-річної Ксенії збільшене в три рази, їй потрібна негайна трансплантація

Серце 2-річної Ксенії збільшене в три рази, їй потрібна негайна трансплантація

Дитину готові прооперувати в Індії за 95 тисяч доларів

Маленькій киянці Дорошенко Ксенії потрібна термінова операція з пересадки серця. Дівчинка народилася з множинними патологіями серця, їй вже було проведено 2 операції на серці.

«До двох років вона росла як звичайна дитина, була весела, бігала і гралася з іншими дітьми. Півроку тому, стан Ксенички погіршився. 03 липня 2017р. наша дівчинка була госпіталізована в реанімацію, сталася зупинка серця. Сім днів вона перебувала на апараті штучної вентиляції легенів. Вирок лікарів: Терміново потрібна пересадка серця», -розповідає мама дитини.

Ксюню погодився прийняти на операцію кардіологічний центр трансплантології в Індії. Вартість операції 95000 $ США.

«Зараз Ксенічка перебуває вдома, вона живе тільки завдяки медикаментозній підтримці.  Сердечко Ксенії збільшилося в три рази і тисне на легені, через це сильна задишка і набряки, вона перестала ходити, будь-які, навіть маленькі навантаження, викликають погіршення стану. Через хворобу Ксеничка змушена весь час лежати або сидіти, а їй так хочеться, як і до ускладнення, бігати і грати зі своїми друзями. Ми просимо Вас, благаємо, допоможіть зібрати кошти на операцію», - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк: 5168 7426 0807 4757

Одержувач тато Ксенії - Дорошенко Дмитро Анатолійович

Карта VISA АльфаБанк: 4102 3222 4213 7161

Одержувач мама Ксенії - NADIYA DOROSHENKO

Повʼязані теми:

Наступна публікація