Сергій просить допомогти йому здолати рак

Сергій просить допомогти йому здолати рак

Чоловік єдиний годувальник родини і був вимушений залишити роботу через хворобу

Кілька тижнів вже минуло з того часу, як батько трьох дітей Сергій Наконечний з Київщини дізнався про свій діагноз рак – у чоловіка виявили гострий монобластний лейкоз.

"Сергій відчував слабкість, втратив апетит, турбували головні болі. Але голова боліла й раніше, тому не надали значення. Потім з'явилися болі в шлунку. Гастроентеролог призначила аналізи. Вони були нехороші. І Сергія терміново направили в обласну лікарню. Чоловіка одразу госпіталізували. Провели обстеження і поставили діагноз. Зараз він вже проходить перший курс хіміотерапії. На кожний блок хімії потрібно більше 40 000 грн, а таких блоків має бути принаймні 6 шт", - розповідають волонтери, які допомагають сім’ї зібрати кошти.

Гострий лейкоз - патологія, при якій кістковий мозок виділяє велику кількість стовбурових клітин, вони в свою чергу, не дозрівають, а мутують із здорових в злоякісні. Єдине лікування – хіміотерапія.

«Сергій покинув роботу через хворобу, а вдома залишилась дружина з трьома малолітніми дітьми… Жили на його зарплатню. Звертаємось до усіх з проханням допомогти сім’ї побороти хворобу батька», - просять волонтери.

Реквізити для допомоги:

Картка Приват Банку: 5168 7422 2254 5547

Наконeчний Сeргій Борисович

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація